NYHETER

STORT TACK TILL ER ALLA SOM SKÄNKT SAKER SOM SKEPPATS TIIL GAMBIA, ÅTERKOMMER OM OCH NÄR DET GÅR EN NY CONTAINER. HOPPAS ATT TILLS  DESS FÅTT EN UPPFATTNING OM NYTTAN AV ATT SAMLA IN TIDNINGAR.

Tack för den trevliga och givande kvällen på Tynningö Bygdegård.

Lite information om kommande resa i mars.
Nu närmar vi oss höst och Novemberresan till Gambia är snart en verklighet .
Då är det dags att planera resa för Mars 2020
Flygbiljetter finns bokade med avresa från Arlanda  6 Mars med hemresa 13 Mars  alt. 2 veckor vistelse i Gambia och hemresa 20 Mars . End . Flygbiljetter t/r är bokat
1v. 6440 inkl Bagage o mat på flyget
2v.6740     -” –            -”-
Håller på att kolla boende och ser vilket som blir billigast att boka separat boende eller via Ving. Ser ut att kosta ca 350 kr/pers for boende i Dubblett Bungalow per Natt
återkommer med mer info ang pris om några dagar.
Första veckan har vi program varje dag . Vi besöker sjukhus -vårdcentral-skola – hemma hos  besök Gambiansk familj-en flodtur med middag -James Island alt.annan dest.
De som stannar 2 veckor har möjlighet att göra utflykter tillsammans eller på egen hand allt efter egna önskemål .
Kostnad för v. 1    Transfer Utflykter  middagar
Guider o chaufför  5000 kr / person
Om du är intresserad att följa med maila
eivor.bjorkman@gmail.com
Eller tel : 070-7283727
Platserna är begränsade !!

 

Bidrag för transport av insamlat material

Insamling hela tiden .Nacka Sjukhus har haft en vattenskada och behövt tömma förråd . En hel del förbrukningsmaterial är hämtat. Handskar förbandsmatr. Katetrar etc. allt väl packat .Ingen luft får finnas i kartongerna ! Allt kostar pengar att skicka 200-250kr per flyttkartong ord. Storlek .
Nu får vi i föreningen själva betala transporten till Gambia där medlemmar i Eivor Björkman Gambia Aid tar emot och fördelar enl. Våra rek.
Vill du vara med och sponsra transport till Gambia kan du sätta in på vårt konto eller Swisha . Samma konto som finns angivet för medlemskap ! Ange transportbidrag!

Dags för auktion igen

Årets auktion kommer att gå av stapeln 15/12 på Hotell C på Vasaplan 4

Har du någon kunskap, upplevelse eller produkt att dela med dig av hör av dig till hemsidan se adress nedan eller till vår hemsida eller fb-sida. Alla intäkter går till bygget av en ny skola i Gambia och alla bidrag mottages tacksamt smått som stort. Det är dock inte en loppis utan en auktion.

Om du vill ha mer information och gå in för att buda eller lämna i något att buda på gå in på hemsidan http://www.bidforbetter.se/

 

 

 

 

 

Lena ElgNYHETER